Wie ben ik?

Gedreven, enthousiast, gericht op structuur, oplossingsgericht, out of the box, leergierig, creatief. Dat zijn enkele steekwoorden die andere gebruiken als ik ze vraag om mij te omschrijven.

Ik ben Kirsten Kuperus - de Laat, moeder van Yanniek en Zoey, vrouw van Bas en beste maatje van Raff (onze hond). In 2009 heb ik mijn opleiding op het Florijn College tot commercieel medewerker Marketing en Communicatie afgerond waarna ik enthousiast door ben gegaan met de opleiding Communicatie. Welke me ontzettend tegenviel omdat ik toch ook wel erg graag al druk aan het werk was. Na een tijdje struggelen heb ik dan ook besloten om me vol op het werk te storten en de opleiding stop te zetten. Tot op heden nog geen moment spijt gehad aangezien ik in mijn werk heel veel kansen heb gekregen om ervaring en kennis op te doen.

Na mijn opleiding ben ik gestart als marketing assistent waarbij ik ook een stuk sales, communicatie en planning heb opgepakt. Na een switch van werkgever heb ik me meer kunnen verdiepen in de management kant met daarbij ook financiën, (leden)administratie en personeelszaken. Uiteindelijk heb ik om mezelf verder te kunnen ontwikkelen nog een keer een switch gemaakt waarbij ik uiteindelijk alle puzzelstukjes in elkaar heb kunnen leggen en de stap heb kunnen maken om zelf te gaan ondernemen.

Aangezien ik op afstand aan het werk ben is onderling vertrouwen erg belangrijk. Goede bereikbaarheid waardoor de afstand niet meer telt vind ik dan ook een prioriteit in mijn werk. Ik zet me vol in om te zorgen dat u zich geen zorgen hoeft te maken.