Hoe werkt het?

Na het lezen van alle informatie heeft u doorgeklikt om toch eens meer te weten te komen over hoe een VA te werk gaat. Om te beginnen starten we altijd met een kennismakingsgesprek, dit kan digitaal of persoonlijk op uw locatie. Wanneer u YaZo Virtueel Assistent wilt inzetten maken we een contract in orde zodat voor beide partijen duidelijk is wat de verwachtingen en wensen zijn.

Wanneer het contract eenmaal getekend is kan het echte werk voor mij als VA beginnen. U vraagt, ik draai. Verzoeken worden binnen 24 uur opgepakt en ik bied support via e-mail, telefonisch en WhatsApp.


Tot slot komen natuurlijk de tarieven ter sprake, hierin zijn verschillende mogelijkheden. Op deze pagina de "standaard" opties, heeft u andere wensen kunnen wij dit natuurlijk onderling bespreken.

Per uur

Incidenteel een handje extra nodig, het afnemen van diensten per uur is mogelijk tegen een tarief van

 

50,-* per uur

 

Bij de keuze voor werk op uurbasis ontvangt u binnen een week na afronding van de werkzaamheden een factuur, hierbij geldt een betalingstermijn van 14 dagen. 

Wanneer het een doorlopende opdracht betreft op uurbasis ontvangt u tweewekelijks een factuur.

Strippenkaart

Vaker hulp nodig maar nog niet zeker of dit structureel de beste keuze is dan is een strippenkaart een goede keuze

 

245,-*             5 uur

480,-*             10 uur

690,-*             15 uur

 

Bij de keuze voor een strippenkaart ontvangt u direct een factuur, tussentijds ontvangt u een urenverantwoording. Wanneer de strippenkaart bijna op is ontvangt u een melding.

 

Let op; de strippenkaart heeft een vooraf afgesproken geldigheidsduur

Abonnement

Structureel een VA achter de hand? Kies dan voor één van de abonnementsvormen 

 

Basis 460,-*              10 uur per maand  

Standaard 900,-*    20 uur per maand 

Extra 1290,-*            30 uur per maand

 

Bij de keuze voor een abonnement gaan wij uit van een periode van minimaal 3 maanden. Bovenstaand tarief is per maand, achteraf gefactureerd met een betalingstermijn van 14 dagen.

 

* genoemde tarieven zijn exclusief 21% btw

 

Algemene Voorwaarden